El sur encantador

En aquesta proposta recorrem el  Camí de Cavalls de Llevant a Ponent. L'inici des de Es Canutells, és suau i acaba recorrent el paisatge accidentat que formen de nou el barrancs del sud de la zona centre. És interessant desviar-se per uns instants de la ruta i conèixer Cales Coves, una antiga necròpolis de l'Edat de Ferro i que compta amb més de 90 coves.

Un cop hem atravessat Cala en Porter tornarem a deixar el Camí de Cavalls original per a poder visitar un dels jaciments pre-històrics més representatius de la cultura Talaiòtica: La Torre d’en Gaumés.

Proseguint pel Camí original, arribarem a la platja de Son Bou (la més larga de Menorca amb quasi bé 3 km de longitut), a léxtrem est d'aquesta platja hi trobem una Basílica Paleo-Cristiana, datada del 400 d.C.

Donarem la volta pel contorn del Prat de Son Bou, una importantíssima zona húmida vastament representativa de la biodiversitat a Menorca i llavors ens endisarem pel barranc de Sa Vall on també trobarem una altra zona humida. Des d'allà seguirem pels penya-segats que retallen capritxosament el paisatge i que ens conecten amb la nostra destinació final: Sant Tomás y Sant Adeodato, vorejant la mar i les dunes d'aquesta tranquil·la zona turística..BINIGAUS VELL

Tel:(34) 971 05 40 50
@  reservas(at)binigausvell.com 

Enlaces de interés

Últimos tweets

(Just now)

Últimos artículos